صنعت نانوایی در حال افزایش و تغییر بوده است. در چند سال اخیر، پیتزا بسیار پر طرفدار شده است. قالب پیتزا تفلون به خاطر سهولت در پخت و پز در اکثر رستوران ها و آشپزخانه ها مورد استفاده قرا می گیرد.
پیتزا امروزه به صورت از قبل پخته شده در بسته بندی های متفاوتی فروخته می شوند. در بسیاری از موسسات تجاری مختلف بزرگ به فروش می رسد.
مصرف این غذا نه تنها به دلیل طعم و مزه آن است بلکه راحتی استفاده و قیمت ارزان مورد استقبال است.
خمیر پیتزاهای از قبل پخته شده محصولی بر اساس غلات و داشتن رطوبت متوسط، یک پتانسیل است
این قارچ ها می توانند رشد کنند و بر تغذیه و حس تأثیر بگذارند
خواص محصول و اگر گونه سمی باشد، آنها
ممکن است مایکوتوکسین تولید کند. بروز مایکوتوکسین ها در سراسر جهان در گندم، بادام زمینی، ذرت، لوبیا و غلات، علاوه بر گوشت و شیر.
علاوه بر این، مایکوتوکسین ها نیستند به طور کامل با پردازش حذف می شود.
مایکوتوکسین های مکرر در غلات و غذاها وجود دارد زیرا آنها توسط جنس های قارچی موجود در همه جا مانند آسپرژیلوس و
پنی سیلیوم اثرات سرطانی و نفرولوژیکی اینها سموم نیاز به جستجوی منظم برای وقوع آنها را تقویت می کند.
با توجه به فلورسانس آبی و سبز خاص خود، آنها می توانند باشند شناسایی شده با تکنیک های نسبتا ساده در مورد خاص خمیرهای پیتزا از قبل پخته شده، که هستند.
در صورت پخته شدن، قارچ ها ممکن است غیرفعال شوند، حتی اگر می توانند بعد از فرآوری دوباره غذا را آلوده کنید. مایکوتوکسین ها ممکن است از مواد خام یا در غذا تولید شود.
هنگامی که در حین کار پس از پخت آلوده می شود هدف از کار حاضر بررسی آلودگی بود سطوح در خمیر پیتزا از قبل پخته شده با ارزیابی قالب ها و مخمرهای موجود و شناسایی بیشتر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.